Terug naar Team pagina

Meester Sjef

Groep 8b

ma, di, do, vrij

Dit ben ik. Ik ben Sjef Veerkamp, 37 jaar geleden geboren in Amsterdam. Ik woon in Den Ilp samen met mijn vrouw. We hebben een dochter van 4 jaar en tweelingzonen van 2 maanden. Ik houd ervan om te wandelen en fietsen in de natuur. Daarnaast ben ik ook graag op en in het water; varen, kanoën en zwemmen. Ik ben sinds 12 jaar basisschoolleerkracht. Sinds 4 jaar werk ik op de Driemaster.

Hier kun je me vinden. Ik werk in de bovenbouw. Ik vind de onderwerpen die aanbod komen interessant. Daarnaast doen we leuke schooluitjes, zoals het schoolkamp, schooltuinen en culture uitstapjes.

En dit doen we dit jaar. In groep 8 staat het afronden van de basisschool uiteraard centraal. Hierbij horen het schooladvies, de Eind Citotoets en het inschrijven op de middelbare school. We doen ook een hoop leuke schooluitstapjes zoals de Kunstschooldag, Olympische sportdag en het project Herdenken & Vieren (over de Tweede Wereldoorlog). Met het schoolkamp en de musical maken we er een gezellig einde van het schooljaar van.