Ouder- en kindadviseur

Ouder- en kindadviseur (OKA)

We hebben op school een ouder-en kindadviseur. Zij heet Patricia Hendrikse. U kunt bij haar terecht voor tips, advies of steun bij alles op het gebied van opvoeden en opgroeien.

Wanneer gaat u naar de ouder- en kindadviseur?

U kunt om uiteenlopende redenen besluiten om contact te leggen met haar. Bijvoorbeeld omdat uw kind niet goed slaapt of eet. Als u tips zoekt hoe uw kind geholpen kan worden met het uiten van zijn/haar boosheid of gevoelens. Ook als u zich ernstige zorgen maakt over uw kind kunt u bij haar terecht. Kinderen en jongeren kunnen ook zelf bij haar terecht met vragen over school, thuis, vrije tijd en vrienden.


Werkwijze

Samen met uw gezin zoekt zij naar oplossingen, zodat uw gezin weer zelfstandig verder kan. De één is geholpen met een paar tips, de ander met een aantal gesprekken of hulp thuis. Als een situatie ingewikkeld is, helpt zij om het overzicht weer te krijgen en stellen we samen een plan op. Als er specialistische hulp nodig is, kan zij u hierin op weg helpen.


Contact

U kunt haar bellen of mailen om een afspraak te maken. Zij is op school aanwezig op dinsdag van 11.30 uur tot 15.30 uur en woensdag van 8.30 uur tot 12.30 uur. Ook kunt u een kijkje nemen op de website: oktamsterdam.nl.

06 20 15 22 49

p.hendrikse@oktamsterdam.nl

c.bootsman@oktamsterdam.nl